Mercedes-Benz S-klasse als plug-in hybride S580e

Mercedes-Benz brengt een eerste plug-in hybride aandrijflijn naar de nog altijd piepjonge huidige generatie S-klasse. We maken digitaal kennis met de Mercedes-Benz S-klasse als S580e.

Mercedes-AMG werkt aan een heftige plug-in hybride versie van de S-klasse, maar net als van het vorige model vinden ook minder doorgesnoven stekkerhybrides hun weg naar het automobiele neusje van de zalm uit Stuttgart. Mercedes-Benz introduceert nu de S580e, een plug-in hybride die met zijn 510 pk sterke aandrijflijn zeker geen slapjanus is.
De plug-in hybride S-klasse S580e heeft een 367 pk en 500 NM krachtige 3.0 zes-in-lijn benzinemotor die aangevuld met een mild-hybride systeem ook in de S450’s ligt. In de plug-in hybride S580e wordt die zescilinder bijgestaan door een 150 pk en 480 Nm …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *