Gefacelifte BMW X7 opnieuw in beeld

BMW staat op het punt z’n grootste SUV nog net even extravaganter te maken dan hij al was. De X7 krijgt binnenkort namelijk een facelift en het is die bijgewerkte concurrent van de Mercedes-Benz GLS wiens nieuwe snuit nu van dichtbij te zien is.

De BMW X7 is met zijn forse afmetingen, hoekige koets en grote nierengrille een SUV die op visueel vlak moeilijk is te missen. De grote broer van de X5 kwam in 2018 op de markt en dus is BMW al aan het testen met de bijgewerkte variant. De zogenoemde LCI (Life Cycle Impulse) die BMW op de 5,15 meter lange SUV doorvoert, is behoorlijk ingrijpend.
De nieuwe BMW 7-serie krijgt een vergelijkbaar front.
BMW geeft de X7 namelijk een volledig nieuw front. De grote nierengrille blijft zo te zien behouden, maar verder gaat het hele ontwerp van de voorkant op de schop. De koplampen zitten een stuk lager dan voorheen en zitten …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *