Actieradius Kia EV6 bekend

Kia heeft de definitieve actieradius van de veelbelovende EV6 vrijgegeven. Het elektrische rijbereik van Kia’s nieuwste EV is bepaald niet mals, de eigenwijs vormgegeven cross-over komt namelijk tot 528 kilometer ver op één lading.

De Kia EV6 is al uitvoerig belicht en zelfs de prijzen van de elektrische cross-over zijn al bekend. We wisten al dat de Kia EV6 in het gunstigste geval ‘meer dan 510 kilometer’ ver moet kunnen komen. Nu vult Kia de actieradius van de EV6 nauwkeuriger in.
De Kia EV6 komt laar liefst 528 kilometer ver op één acculading. Het betreft de 229 pk sterke achterwielaangedreven Kia EV6 met het 77,4 kWh accupakket. De Kia EV6 is er met 77,4 kWh accu ook met vierwielaandrijving en 325 pk. In dat geval moet je genoegen nemen met een actieradius van 506 kilometer. Ook zeker niet verkeerd. Voor de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *