Peugeot J5 Electrique – Rijtest – Uit de Oude Doos

Volledig elektrische bestelbusjes worden meer en meer gemeengoed. Stellantis doet een forse duit in het zakje met het aanbod, onder meer met de Peugeot e-Expert en e-Boxer. Die laatste heeft een verre voorvader, die we precies 30 jaar geleden reden.

Peugeot hoopt net als zijn zustermerken succes te boeken met elektrisch aangedreven varianten van zijn bestelbusjes. De Peugeots e-Expert en e-Boxer lijken met hun respectievelijk 330 en 340 WLTP-kilometers op het eerste gezicht kansrijk. Reken maar dat er in ieder geval meer van verkocht zullen worden dan van de Peugeot J5 Electrique die we precies dertig jaar geleden reden. Daarvan bleef naar verluidt de verkoopteller op driehonderd stuks steken.
De J5 Electrique was vooral …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *