Land Rover Defender razend populair

De nieuwe Land Rover Defender blijkt een schot in de roos. Het langverwachte nieuwe model groeide in het afgelopen kwartaal uit tot het op één na populairste model van Jaguar Land Rover.

De Defender hoeft alleen de Range Rover Evoque voor zich te dulden, maar het verschil is minimaal. Automotive News Europe kreeg boven water dat JLR 17.194 stuks van de Defender verkocht, tegenover 17.622 Evoques. Met zo’n verschil kan de volgorde de volgende keer zomaar anders zijn en dan is de Defender ineens de populairste auto van JLR.
De wereldwijde vraag naar retro-achtige terreinbeulen met moderne voorzieningen lijkt dan ook enorm. Het was voor Land Rover ongetwijfeld een hele klus om met een waardige opvolger voor de legendarische oude Defender te komen, maar afgaande op de hype rond het model is men …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *