Aston Martin DB11 krijgt meer vermogen

Aston Martin voert modeljaarupdates door op de Vantage, DBX en DB11. Het heeft allemaal weinig om het lijf, al krijgt laatstgenoemde er wel mooi een stel pk’s bij. Ook is er interessant nieuws op het gebied van de naamgeving van een tweetal Astons.

Door middel van modeljaarupdates trachten autofabrikanten hun producten gedurende hun levensloop actueel te houden. Aston Martin houdt z’n modellengamma tegen het licht en pompt als gevolg daarvan 25 extra pk’s in het motorruim van de DB11 met V8. De van AMG afkomstige 4,0-liter grote achtcilinder met twee turbo’s was in de DB11 aanvankelijk goed voor 510 pk, maar stampt voortaan 535 pk naar de achterwielen. Ook is er nieuws met betrekking tot de DB11 met V12 waar de auto in 2016 zijn debuut mee maakte. In …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *