Toyota Tundra ook vanbinnen te zien

Langzaam maar zeker geeft de nieuwe Toyota Tundra steeds meer geheimen prijs. Het exterieur van de grote broer van de Hilux en Tacoma hebben we al eens gezien, maar nu laat de pick-up ook een deel van zijn nieuwe interieur zien.

In Nederland is de Hilux de enige pick-up die Toyota levert, maar in de Verenigde Staten valt er bij meer te kiezen. Het merk heeft er namelijk niet alleen de Tacoma, maar ook de met de Ford F-150 en Chevrolet Silverado concurrerende Tundra op de menukaart staan. Eind juni gaf Toyota al een eerste foto van het exterieur van die nieuwe Tundra vrij. Dankzij onze spionagefotograaf kunnen we nu ook een blik op het interieur van de extravagante kolos werpen.
De Tundra die de Amerikaanse Toyota-dealers nu nog bevolkt, is daar al sinds 2007 te vinden. Hoewel de Japanners het model met diverse facelifts min of …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *