Ram 1500 TRX aangepakt door Apocalypse Manufacturing

Een standaard Ram 1500 TRX niet ruig genoeg? Het is bijna niet voor te stellen, maar voor het kleine deel van de mensheid dat die mening is toegedaan biedt het Amerikaanse bedrijf Apocalypse Manufacturing uitkomst. Maak kennis met de Ram 1500 TRX 6×6 ‘Warlord’.

Apocalypse nam de 711 pk sterke Ram 1500 TRX apart en schroefde een extra as onder de pick-up. Om die middelste as te kunnen herbergen moest men het frame van de TRX aanpassen. De machtige 6.2 V8 drijft ook die middelste as aan, waardoor de pick-up met recht een ‘6×6’ genoemd mag worden. De krachtbron werd overigens niet aangepakt en ook de 18-inch wielen veranderden niet ten opzichte van de standaard pick-up, wel monteert Apocalypse voor $ 2.200 desgewenst terreinbanden met een diameter van maar liefst 40 inch. De ‘Warlord’, zoals het gevaarte heet, kost standaard overigens $ 250.000, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *