Nieuwe Range Rover Sport gesnapt

Met geboortejaar 2013 is Land Rover’s Range Rover Sport bepaald geen groentje meer. Tijd voor vernieuwing. Op een kakelverse set spionagefoto’s is het broertje van de nieuwe Range Rover vanuit alle hoeken te zien.

Land Rover werkt niet alleen aan een nieuwe Range Rover, ook heeft het merk een nieuwe Range Rover Sport in de ontwikkelingskamers staan. Wat design betreft, lijkt die nieuwe Range Rover Sport niet voor verrassingen te gaan zorgen. Op zijn beurt is ook dat geen verrassing. Land Rover bewandelt namelijk ook met de nieuwe Range Rover het designpad der evolutie.
De nieuwe Range Rover Sport krijgt net als z’n voorganger een vlakker liggende achterruit dan z’n grote Range Rover-broer. Een ander verschil tussen het tweetal heeft betrekking op het aantal personen dat je in de Range Rovers kunt vervoeren. Waar de volwaardige Range Rover tot 7 inzittenden kan herbergen, houdt de Range Rover Sport het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *