Lamborghini verbreekt eigen productierecord met Urus

Lamborghini heeft zijn eigen productierecord verbroken met de Urus. In twee jaar tijd rolden namelijk 15.000 exemplaren van de super-SUV van de band. Het merk uit Sant’Agata Bolognese meldt verder cryptisch dat ‘dit pas het begin is’.

De 15 duizendste Urus is bestemd voor de Britse markt en is gespoten in de matte kleur Grigio Keres Matt. De felgroene details in de voorbumper, op de zijkant en de randen van de wielen springen het meest in het oog. Lamborghini noemt die kleur ‘Verde Scandal’. In het interieur van deze specifieke Urus komt die kleur overigens ook terug, maar daar deelt Lamborghini geen foto’s van. De auto waarmee het exclusieve merk zijn mijlpaal viert heeft in ieder geval niet bepaald een alledaagse samenstelling.
Het feit dat Lamborghini in twee jaar tijd 15.000 Urussen op de weg zet, illustreert hoe belangrijk de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *