Dit lees je in AutoWeek 29

AutoWeek 29 komt deze week naar je toe, of hij nou bij je op de mat valt of via de lokale winkel met je mee naar huis gaat. Wat lees je deze week in ons overvolle magazine?

Autofabrikanten doen hun best om de CO2-uitstoot van hun modellen zo ver mogelijk te verlagen. Dat betekent dat steeds meer modellen geëlektrificeerd zijn en dat plug-in hybrides al lang niet meer puur en alleen vanwege de lage bijtelling worden gereden. Het aanbod stekkerhybrides wordt namelijk met de dag groter, maar is zo’n plug-in nog een beetje leuk? Cornelis Kit zet twee uitgesproken plug-in hybrides tegenover elkaar: de Cupra Formentor en de Mini Countryman.
We houden het natuurlijk niet bij één dubbeltest. In het door Marco Gorter opgetuigde én geschreven tweede vergelijk zetten we twee levensgenieters tegenover elkaar. De één is al jaren een begrip in het land van de gespierde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *