Chevrolet Corvette Z06 laat van zich horen

De huidige Chevrolet Corvette Stingray is de eerste in de Corvette-geschiedenis die z’n motor achter de voorstoelen heeft liggen. Sommige zaken veranderen echter nooit en dus komt er ook van de Corvette een intense Z06-variant. Die nieuwe Chevrolet Corvette Stingray Z06 geeft nu een eerste levensteken.

Chevrolet levert de Corvette Stingray met een 6,2-liter grote V8 die het tot 497 pk schopt. Met een optioneel uitlaatsysteem valt er 502 pk uit die achtcilinder te persen, maar voor een intensere vermogenstoename ben je aangewezen op de tuners van autoland. Maar niet lang meer. Chevrolet kondigt namelijk de komst aan van de Corvette Stingray Z06, een auto die tot er een nieuwe ZR1-variant is als topversie van het Corvette-gamma fungeert.
De Z06-variant krijgt mogelijk dezelfde 6.2 V8 als het huidige model achter de voorstoelen, een machine waar Chevrolet volgens Zo6-traditie in dat geval weer een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *