Aston Martin-CEO: ‘Opvolgers DB11 en Vantage elektrisch’

Aston Martin lijkt het stroompedaal harder in te trappen. Eerder stelde het merk nog dat in 2030 50 procent van het aanbod volledig elektrisch moet zijn, maar vermoedelijk wijst het exclusieve Britse merk de verbrandingsmotor al eerder de deur. CEO Tobias Moers stelt namelijk dat de opvolgers van de DB11 en de Vantage een elektrohart krijgen.

Momenteel is Aston Martin al bezig met hybrides. Het topmodel Valkyrie krijgt een hybride aandrijflijn, de 950 pk sterke Valhalla die daaronder komt te staan wordt een plug-in hybride en ook de onlangs onthulde Vanquish Vision Concept, die net als de Valkyrie en Valhalla een middenmotor heeft en weer wat lager op de ladder staat, krijgt hybride spierkracht. Die supercars …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *