Tesla biedt gratis superchargen aan in getroffen gebieden

Tesla komt de getroffenen van de watersnood in Limburg, Duitsland en België tegemoet. Het merk maakte via een e-mail aan eigenaren bekend dat superchargen in die gebieden vanaf afgelopen zondag tijdelijk gratis is.

In de mail van Tesla staat dat het merk in de ‘getroffen gebieden’ van Nederland, Duitsland en België geen kosten rekent voor het superchargen. Welke superchargers dat precies zijn, vermeldt het merk niet. Voor de actuele prijzen verwijst Tesla naar het touchscreen in de auto, dat de actuele prijzen per supercharger weergeeft. Verder luidt de mail: “We hopen dat dit helpt om jou de gemoedsrust te geven om naar een veilige locatie te komen.”
Hoe lang de actie van Tesla loopt, is niet bekend. AutoWeek heeft Tesla Nederland gevraagd om een reactie. De superchargers werken overigens alleen voor Tesla’s, dus andere EV-eigenaren in de getroffen gebieden profiteren niet van de geste van Tesla.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *