Range Rover Evoque als LWB met lange wielbasis

Land Rover heeft in een verlengde versie van de Range Rover Evoque gepresenteerd. De Land Rover Range Rover Evoque LWB is vooralsnog alleen aan het Chinese publiek voorgesteld.

Land Rover heeft het doek getrokken van een auto waarop je wellicht helemaal niet zat te wachten. Het merk heeft de Range Rover Evoque namelijk uitgerekt en presenteert het resultaat nu als Evoque LWB. De letters ‘LWB’ staan uiteraard voor Long Wheel Base en dat wijst er op dat de Evoque ook extra centimeters tussen de voor- en achteras heeft.
De hier bekende tweede generatie Evoque is 4,37 meter lang en heeft een wielbasis van 2,68 meter. Zetten we de eerstvolgende Range Rover, de Velar, daarnaast, dan valt op dat die auto met een wagenlengte van 4,8 meter maar liefst 43 centimeter langer is. In China vult Land Rover het gat tussen de Evoque en Velar op met deze Evoque LWB. Die is 4,53 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *