Porsche Macan vernieuwd

Porsche geeft de Macan voor de tweede maal een opfrisbeurt. De SUV loopt alweer mee sinds 2014 en kreeg drie jaar geleden zijn laatste facelift. In de tweede vernieuwingsronde brengt Porsche het aantal beschikbare varianten van de Macan terug en krijgt het model enkele subtiele wijzigingen mee.

Highlights

Macan GTS vervangt de Macan Turbo
Licht geretoucheerde voor- en achterbumper
Middenconsole met haptische feedback
Prijzen vanaf €101.900

De wijzigingen aan de Porsche Macan zijn niet bepaald schokkend te noemen. Aan de buitenkant zal je twee keer moeten kijken om te zien of je met het vernieuwde model van doen hebt. Toch zijn de wijzigingen er wel: de luchtinlaten in de voorbumper hebben een andere vorm en de afzonderlijke inlaten in het onderste gedeelte van de bumper zijn verdwenen. Aan de achterzijde zijn de wijzigingen makkelijker te spotten. De reflectoren op de hoeken van de achterbumper verhuizen namelijk iets naar boven en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *