Ford Mach-Eau: ‘benzinelucht’ in een flesje

Voor wie maar niet kan wennen aan elektrische auto’s, presenteert Ford op het Goodwood Festival of speed ‘Mach-Eau’. Het exclusieve luchtje tracht de pijn te verzachten met tal van ‘ouderwetse’ autogeuren.

Nee, het is geen grap. Volgens Ford stelt één op de vijf bestuurders dat de geur van benzine het meest wordt gemist bij de overstap naar een elektrische auto’s. Voor 70 procent van de ondervraagden zou deze geur tot op zekere hoogte een rol spelen, dus heb je het toch ineens over een aanzienlijke groep.
Om die mensen de hand te reiken, komt Ford met een luchtje waarin onder meer die benzinelucht naar voren komt. Het is echter geen pure benzine, want in Mach-Eau ‘GT’ (uiteraard een woordspeling op ‘Mach-E’) zitten ook ‘rokerige akkoorden’, ‘aspecten van rubber’ en zelfs ‘een dierlijk element’. Want Mustang, uiteraard.
Wie niet kan wachten om zijn of haar partner te verleiden met de geur van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *