Everrati presenteert elektrische Ford GT40

Het Britse Everrati presenteert een wel heel bijzondere ‘elektromod’: een elektrische versie van de legendarische Ford GT40.

Rustig maar: Everrati gebruikt voor z’n elektrische GT40’s uiteraard geen échte GT40’s. Dat zou behalve absolute heiligschennis ook financieel een tamelijk gestoorde stap zijn. In plaats daarvan opteert het bedrijf voor de auto’s van Superformance, dat hele nauwkeurige replica’s maakt van onder meer Daytona’s, Cobra’s en – je raadt het al – GT40’s.
Die auto’s zijn zo accuraat nagebouwd, dat volgens het bedrijf tweederde van de onderdelen uitwisselbaar zijn met het origineel. Bovendien wordt er gerust twee ton voor een Superformance-GT40 gevraagd, wat aangeeft dat dit wel wat verder gaat dan een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *