Pininfarina Teorema Concept: virtueel en autonoom

Pininfarina kondigde eerder deze week aan met ‘iets nieuws’ te komen. Dat is nu gebeurd: hier is de Pininfarina Teorema Concept. Een uiterst futuristische auto die helemaal virtueel ontstaan is.

Aan het Italiaanse designhuis Pininfarina kun je het ontwerpen van veel meer dan alleen auto’s overlaten, maar nu heeft men zich toch weer op een auto gestort. De Teorema Concept is volgens Pininfarina van het formaat van een middenklasse stationwagen. Uiteraard oogt-ie niet zo. Onder meer de hele lage neus, grote doorlopende raampartij en juist compleet gesloten achterzijde geven ‘m een zeer onconventioneel uiterlijk.
Datzelfde geldt voor het interieur. Daar zijn in ‘Drive Mode’ vijf afzonderlijke zitplaatsen in te vinden. In ‘Autonomy Mode’ en ‘Rest Mode’ veranderen vier van de zitplaatsen in een soort loungebanken en draait de voorste zetel om. Zo ontstaat er één gezellige zithoek. De …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *