CEO Audi: ‘Chiptekort blijft tot eind 2022 probleem’

Audi-CEO Markus Duesmann is bepaald niet optimistisch gestemd als het aankomt op het chiptekort. Volgens de topman blijft het in ieder geval Audi naar verwachting nog meer dan een jaar parten spelen.

De schaal van de problemen in de auto-industrie door het wereldwijde chiptekort begint steeds duidelijker te worden. Een maand geleden werd de misgelopen autoproductie tot dan toe al op 3,6 miljoen auto’s geschat. De verwachtingen voor de nabije toekomst lopen wat uiteen, maar het lijkt in ieder geval te optimistisch dat het ergste dit jaar nog achter de rug is. Begin deze maand trok BMW-productiechef Milan Nedeljkovic al aan de alarmbel en nu doet ook Audi-CEO Markus Duesmann dat. Duesmann stelt in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *