Vernieuwde Xpeng G3i vanuit alle hoeken

Als het aan de Chinese fabrikant Xpeng ligt, bevolken zijn elektrische modellen straks in grote aantallen het Europese wegennet. De G3 waarmee het merk in Noorwegen voet aan wal zette op Europese bodem, is nu in gefacelifte vorm gepresenteerd.

Eerder in juli kon AutoWeek je al de eerste afbeeldingen laten zien van de G3i, de gefacelifte versie van de G3. Hoewel de al in Noorwegen geleverde G3 in Europa nog kakelvers is, bestaat de auto in China al sinds 2018. De grootste optische aanpassingen vinden we – als we de nieuwe in de portieren verzonken handgrepen even vergeten – aan de voorkant van de elektrische cross-over plaats. De Xpeng G3i heeft namelijk een compleet nieuw front gekregen. Zo krijgt de G3i over twee verdiepingen verdeelde verlichting, maar verder blijft er opvallend veel bij het oude.
De Xpeng G3i is aan de achterkant namelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *