Red Bull overweegt met eigen supercar te komen

Formule 1-team Red Bull Racing heeft de samenwerking met Aston Martin opgezegd, nu dat merk een eigen F1-team heeft opgericht. De samen met Aston Martin gemaakte Valkyrie smaakt echter naar meer.

De eerste klanten van de Aston Martin Valkyrie kunnen hun auto’s binnenkort in ontvangst nemen. De auto is het geesteskind van aerodynamica-genie Adrian Newey, die bij Red Bull Racing het ontwerp van de Formule 1-auto leidt. Ook werd een belangrijk deel van de ontwikkeling gedaan op het hoofdkwartier van Red Bull Racing in Milton Keynes. De Valkyrie is in zekere zin dus zowel een Aston Martin als een Red Bull. Bij Red Bull denken ze daarom na over het zelf fabriceren van modellen voor de openbare weg.
In de Formule 1-podcast Beyond the Grid hint Red …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *