Opel Grandland: eerste prijzen bekend

De Opel Grandland X gaat de tweede fase van zijn leven als simpelweg Grandland tegemoet. Nu is ook bekend wat de Opel Grandland moet gaan kosten. De vanafprijs van de Opel Grandland bedraagt € 34.999. De eerste exemplaren worden dit najaar geleverd.

De in 2017 als Opel Grandland X geboren SUV heet sinds juni dit jaar Grandland. Net als bij de Mokka en Crossland bikte Opel tijdens de vernieuwingsronde de ‘X’ uit de modelnaam van de auto, maar daar hield het niet bij op. Zo werd de Grandland op optisch vlak met name aan de voorzijde grondig onder handen genomen. De Grandland is overgoten met Opel’s meest recente designtaal, al zie je daar aan de achterkant van de SUV minder van. Ter compensatie werd wel het dashboard volledig vernieuwd. Zo heeft de SUV onder meer standaard het ‘Pure Panel’, de twee 7-inch grote displays achter het stuurwiel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *