Nieuwe Opel Astra: geladen met elektrokracht

De Insignia is vanaf nu de laatste Opel die nog op een van General Motors afkomstige basis is geschoeid. Dit is namelijk de compleet nieuwe Opel Astra, een auto die het GM-platform van z’n voorganger verruilt voor een moderne basis van Stellantis. Dat betekent onder meer dat de nieuwe Opel Astra als plug-in hybride beschikbaar komt!

Highlights

Nauwelijks groter, toch ruimer
Twee plug-in hybride aandrijflijnen
Uitgesproken design
Sports Tourer volgt later

Komend najaar is het over en uit voor de in 2015 gepresenteerde vijfde generatie Astra (K). Dan staat namelijk deze geheel nieuwe zesde generatie Opel Astra bij de Nederlandse dealers. Die is net als de actuele Corsa en Mokka volledig onder de vlag van Stellantis ontwikkeld en dat betekent dat er geen enkel restant van voormalig moederbedrijf General Motors overblijft. De Opel Astra is voortaan een technische broer van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *