Honda verkoopt 15 miljoenste auto in China

Honda meldt trots dat het zijn 15 miljoenste auto in China heeft verkocht. Het merk heeft in totaal 22,5 jaar nodig gehad om die mijlpaal te bereiken.

Honda lijkt een Excel-sheet vol interessante cijfers te hebben gevonden. Zo maakte het merk onlangs melding van de verkoopsuccessen van zowel de N-Box als de complete N-familie. Honda meldt nu trots dat het in China zijn 15 miljoenste auto heeft verkocht.
Honda startte zijn Chinese avontuur in 1998 toen het samen met het Chinese GAC Group de joint-venture Guangzhou Honda Automobile uit de grond stampte. Dat inmiddels GAC Honda geheten samenwerkingsverband startte in 1999 met de productie van de Accord in China, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *