BMW X5, X6 en X7 in gelimiteerde vorm

BMW introduceert speciale gelimiteerde uitvoeringen van zowel de X5, X6 als X7. Van de drie speciale uitvoeringen komen in enkele exemplaren naar Nederland. Lekker exclusief dus.

BMW hijst de X5, X6 én X7 in speciale maatpakken. Zo zijn de X5 en diens coupébroer X6 strak als Black Vermilion te krijgen en komt de X7  op de markt als Frozen Black. De X5 en X6 Black Vermilion-edities vallen op door een zwart interieur én dito exterieur, in combinatie met knalrode accenten. Zo zijn de lamellen van de grille van de Frozen Black gespoten X5 en X6 in het rood uitgevoerd. Ze hebben daarnaast donkerder uitgevoerde koplampen met Laser Light-techniek en dus met blauwe X-signaturen. BMW hangt de twee hoogpotigen verder vol met een M Sport-pakket en speciaal 22-inch lichtmetaal waarachter zich rode M-klauwen schuilhouden.
BMW
Vanbinnen worden de X5 en X6 Black …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *