Recordaantal campers verkocht in eerste halfjaar

De verkoop van nieuwe campers steeg in de eerste helft van dit jaar naar recordhoogte. In de eerste zes maanden van 2021 werden 2.041 nieuwe campers gekocht.

Het is voor het eerst dat er meer dan tweeduizend campers zijn verkocht in de eerste helft van het jaar. Normaal gesproken komt dat aantal niet boven de vijftienhonderd uit. Sinds de start van de coronacrisis groeide het aantal campers in ons land met 16 procent. Inmiddels zijn er 152.203 exemplaren in Nederland. Campers en caravans opgeteld komen we nu uit op een recordaantal van 570.872 stuks. In Noord-Brabant zijn deze het breedst vertegenwoordigd, met 98.000 stuks, gevolgd door Zuid-Holland en Gelderland, met respectievelijk 82.000 en 79.500 exemplaren.
Dat campers en caravans de laatste tijd zo populair zijn, heeft waarschijnlijk te maken met de coronapandemie. Veel mensen besluiten om …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *