Prijzen vernieuwde Mercedes-AMG GT 4-Door bekend

De Mercedes-AMG GT 4-Door is onlangs lichtjes bijgepunt. Nu weten we ook wat de sportieve vierdeurs voortaan moet kosten.

Een krappe maand geleden stelde Mercedes-AMG een licht gewijzigde AMG GT 4-Door voor. Zoals het merk het zelf ook ongeveer omschrijft, gaat het vooral om een modeljaarupdate en is het geen volwaardige facelift. De veranderingen zitten vooral in aankledingdetails, zoals wielen en pakketten, maar ook nieuwe lakkleuren en leercombinaties in het interieur. Ook hangt er voortaan een nieuw stuurwiel in de AMG GT 4-Door en is de afstelling van de luchtvering aangepast. Maar goed, dat weet je ongetwijfeld allemaal al van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *