Nieuwe Mercedes-Benz GLC beter te zien

De Mercedes-Benz GLC staat op het punt om – net als de C-klasse – afgelost te worden door een volledig nieuwe generatie. Het ditmaal gespotte prototype geeft wat meer weg van de styling van de SUV.

Het verpakkingsmateriaal is behoorlijk uitgedund ten opzichte van het vorige prototype dat eind vorig jaar gespot werd. Toen was eigenlijk nog nauwelijks te zien hoe de nieuwe GLC eruit zou komen te zien. Inmiddels kunnen we dat iets beter invullen. Zo te zien krijgt de GLC smallere ledkijkers en lijkt de grille daarop aan te sluiten. De kans is aanwezig dat de GLC net als de C-klasse op de markt komt met twee verschillende grilles, afhankelijk van de uitvoering. Op dit prototype is de grille in ieder geval nog goed verpakt.
Richting de achterzijde lijkt het erop dat de raamlijn van de GLC naar achteren …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *