Sterkere Polestar 2 debuteert in Goodwood

Polestar heeft tijdens het Goodwood Festival of Speed een waar duveltje uit een doosje getoverd. Het merk laat een speciaal uitgedoste en extra potente versie van de elektrische Polestar 2 zien.

Polestar levert de elektrische 2 sinds kort met diverse aandrijflijnen en accupakketten. De meest potente versie van het stel is de dankzij twee elektromotoren 408 pk en 600 Nm sterke variant. Tijdens het Goodwood Festival of Speed heeft Polestar een tot maar liefst 476 pk afgetrainde versie van de elektrische 2 gepresenteerd.
Volgens Polestar-CEO Thomas Ingenlath is de speciale versie van de Polestar 2 bedacht om tijdens het Goodwood Festival of Speed een statement te maken. De extra krachtige Polestar 2 heeft twee samen 476 pk sterke elektromotoren en is daarmee 68 pk sterker dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *