Plug-in hybride Jeep Grand Cherokee 4xe in beeld

Jeep komt met een volledig nieuwe Grand Cherokee, een SUV waar ook een plug-in hybride versie van komt. Het is die nieuwe Grand Cherokee 4xe waar Jeep nu de eerste foto’s van vrijgeeft.

‘Huh? Er is toch al een nieuwe Grand Cherokee?’ – horen we je denken. Klopt als een bus, alleen ontbreekt er een lettertje. Er is sinds begin dit jaar namelijk een nieuwe Grand Cherokee L, de langere versie van de nog te presenteren nieuwe reguliere Grand Cherokee. Van die nieuwe Grand Cherokee laat Jeep nu een eerste afbeelding zien. Het betreft direct de voor Europa het meest interessante variant: de plug-in hybride 4xe.
De vijfde generatie Jeep Grand Cherokee gaat natuurlijk bijzonder sterk lijken op de in januari gelanceerde Grand Cherokee L, maar toch zijn er verschillen. Zo heeft de Grand Cherokee 4xe op deze foto’s een afwijkende voorbumper, al verschilt de ‘korte’ Grand Cherokee …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *