Officieel: Opel Manta keert terug

Opel brengt de Manta terug. Dat hebben we eerder gehoord, maar Opel lijkt het nu daadwerkelijk te menen. Medio dit decennium moeten er een volledig nieuwe Manta in de showrooms van Opel staan.

Stellantis heeft vandaag de toekomst van tal van zijn merken uit de doeken gedaan. Zo moeten alle modellen die Opel verkoopt vanaf 2024 geëlektrificeerd zijn. Vier jaar later, in 2028, verkoopt Opel in Europa alleen nog maar volledig elektrisch aangedreven auto’s. Maar er is meer. Opel zet z’n tanden op termijn in de Chinese automarkt. Opel brengt alleen EV’s naar China. Wanneer dit gaat gebeuren, is nog niet bekend. De nieuwskoek van Opel is nog lang niet op. Het leukste nieuws is misschien wel de aankondiging dat de Manta terugkeert.
De Opel Manta GSe Elektromod, een unieke one-off
Eerder dit jaar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *