In deze buurten vinden de meeste auto-inbraken plaats

Afgelopen jaar waren er weliswaar iets minder auto-inbraken, maar nog altijd is het regelmatig raak. Dan is het altijd handig om te weten waar de kans hierop het grootst is. Vooral mensen in Eindhoven moeten oppassen.

Dat blijkt uit onderzoek van Independer, op basis van de meest recente politiecijfers. Het was van 2015 tot en met 2020 het vaakst raak in de binnenstad van Eindhoven. Nergens in Nederland sloegen auto-inbrekers in die periode namelijk vaker toe dan in deze buurt. Ook verschillende Rotterdamse en Utrechtse buurten blijken onveilig om je auto te parkeren. Buurten met de meeste auto-inbraken 1. Binnenstad (Eindhoven): 1849 auto-inbraken
2. Cool (Rotterdam): 1462 auto-inbraken
3. Stadsdriehoek (Rotterdam): 1434 auto-inbraken
4. Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (Utrecht): 1288 auto-inbraken
5. Groot IJsselmonde (Rotterdam): 1156 auto-inbraken Wanneer het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *