Volkswagen Golf R Variant: 320 pk sterke stationwagon

Volkswagen geeft de Golf Variant de R-behandeling. Net als de reguliere vijfdeurs hatchback is de Golf Variant er nu ook als vierwielaangedreven en beresterke R. De Volkswagen Golf R Variant heeft 320 pk én een driftmodus.

Volkswagen voegde in november dit jaar de R-versie van de Golf aan zijn leveringsgamma toe. Dat ook de Golf Variant een R-versie zou krijgen, stond al langer vast. De Golf R Variant is al meermaals voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen en is nu officieel gepresenteerd.
De Volkswagen Golf R Variant heeft net als de hatchback een 320 pk en 420 Nm sterke 2.0 TSI onder de kap. Die geblazen viercilinder stuurt zijn vermogen via een zeventraps DSG-automaat naar alle vier de wielen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *