Honda’s nieuwste miljonairs

Honda verkoopt buiten Europa tal van modellen die we hier helemaal niet kennen. Met diverse van die hier onbekende auto’s doet Honda goede zaken. Sterker nog, Honda mag twee modellijnen mogen tot z’n nieuwste miljonairs rekenen.

Geld maakt niet gelukkig, maar grote verkoopaantallen stellen autofabrikanten wél tevreden. Eerder dit jaar meldde Honda trots dat het van de N-Box sinds 2011 verspreid over twee generaties maar liefst 2 miljoen exemplaren heeft verkocht. Er zijn nu meer hier onbekende Honda’s die een zescijferig verkoopaantal hebben behaald. De eerste is eigenlijk geen model, maar een modelfamilie.
We hebben het over de complete N-familie van Honda waar de reeds genoemde N-Box deel van uitmaakt. De in 2011 gepresenteerde N-Box was namelijk de eerste van een reeks kei-cars die het merk aan het N-label zou hangen. De N-familie bestaat naast uit de N-Box uit de N-WGN, de N-Van en de N-One. De N-Box is een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *