Nieuwe BMW 2-serie Coupé: direct met prijzen

Dit is de hagelnieuwe BMW 2-serie Coupé, een compacte coupé die in tegenstelling tot de rest van de 1- en 2-serie-familie in de basis gewoon een achterwielaandrijver is. De nieuwe 2-serie Coupé leent techniek van de 4-serie en is per direct zelfs al te bestellen. AutoWeek heeft de prijzen.

Highlights

Achter- of vierwielaandrijving
Met techniek van de 4-serie
Direct als 374 pk sterke M240i
M2 volgt later, Cabrio onzeker

Wie de uitgaande generatie 2-serie Coupé hoog in het vaandel heeft staan, zag de komst van diens opvolger ongetwijfeld met de nodige onzekerheid tegemoet. De actuele 1-serie werd namelijk een voorwielaandrijver, net als de 2-serie Tourer. Zelfs de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *