Volvo geeft nieuwe modellen andere naam

Volvo houdt deze week de gemoederen aardig bezig. Nu komt er opnieuw iets bijzonders naar buiten: het merk stapt – in ieder geval voor een deel – van de traditionele naamgeving voor z’n modellen af.

Volvo blikte eerder deze week uitgebreid vooruit op de nabije toekomst. Een toekomst die wordt belichaamd door de Recharge Concept (foto’s). Hoewel nog niet vaststaat dat dit studiemodel een concrete vooruitblik op één model is of op meerdere modellen, wordt er in eerste instantie vooral veel van verwacht in relatie tot de opvolger van de XC90. Die verschijnt namelijk volgend jaar al en volgt ongetwijfeld op veel fronten het voorbeeld van de Recharge Concept. De volledig …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *