Standaard ledkoplampen voor Citroën C5 Aircross

Citroën heeft stilzwijgend een kleine wijziging doorgevoerd aan de C5 Aircross: de auto heeft nu standaard ledkoplampen. Het gaat om nieuwe ‘Eco Led’-exemplaren, die naast de bestaande full-led-kijkers in het aanbod verschijnen.

De Eco-ledkoplampen vervangen de oude halogeenkijkers, die tot eerder dit jaar werden gemonteerd in de eenvoudiger versies van de C5 Aircross. Het zijn ledkoplampen van het spiegeltype, waar de duurdere full-ledkoplampen gebruikmaken van fraaier ogende lenzen.
Stiekem waren de nieuwe kijkers al te zien bij een recente prijswijziging voor de hybrideversie van de C5 Aircross, maar hier werd verder niet over gecommuniceerd. De wijziging blijkt voor het hele gamma te gelden: een C5 Aircross in Live-trim krijgt nu dus standaard leds mee voor dim- en grootlicht.
Typisch voor de C5 Aircross is dat behalve de invulling ook de vorm …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *