Lamborghini Aventador krijgt nog een staartje

De Lamborghini Aventador is dit jaar alweer tien jaar onder ons, maar weet nog heel even van geen ophouden. Binnenkort kunnen we nog een nieuwe versie verwelkomen.

In deze teaserfoto, die we uiteraard weer even een beetje lichter hebben proberen te maken, zijn onmiskenbaar twee Lamborghini’s Aventador te zien. Blauwe exemplaren, om precies te zijn. Verder is er eigenlijk niet veel bijzonders aan de twee Italianen te zien en dat was ongetwijfeld ook de bedoeling. Lamborghini zegt namelijk op 7 juli pas te onthullen waarmee we hier te maken hebben. “Er gaat tijd overheen voordat je tijdloos bent,” schrijft het merk erbij. Kijk er niet gek van op als we hier met een versie van de Aventador te maken hebben die het begin van het einde van de Aventador inluidt. Het is goed mogelijk dat de Aventador simpelweg nog een keer bijgepunt wordt voor de laatste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *