Unleashed bouwt gemoderniseerde Jaguar E-Type

Restomods, grondig gerestaureerde klassiekers die gedeeltelijk met moderne techniek worden volgestopt, lijken tegenwoordig helemaal behoorlijk populair. De Engelse restaurateur van Jaguars E-Type, E-Type UK, richt een merk op dat zich specifiek gaat bezighouden met het maken van gemoderniseerde E-Types. Dit is de eerste creatie van Unleashed, een E-Type Series 3 met diverse moderne snufjes.

De E-Type lijkt bij een enorme groep mensen tot de verbeelding te spreken. Kort geleden was het het Engelse Helm Motorcars dat een zogenoemde restmod van een Jaguar E-Type Series I presenteerde en ditmaal is het de tevens Engelse restaurateur E-Type UK die zijn gemoderniseerde E-Type op het podium tilt. Dit is de eerste creatie van E-Type UK’s nieuwe merk Unleashed, een E-Type Series 3 die het verleden met het heden combineert.
De E-Type Series 3 is de in 1971 geïntroduceerde laatste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *