Maserati’s Ghibli, Levante en Quattroporte in nieuwe uitvoeringen

Maserati houdt de uitvoeringen van de Ghibli, Quattroporte en Levante tegen het licht. Er komen per direct drie nieuwe uitvoeringen: GT, Modena en Trofeo.

De Maserati’s in GT-uitvoering zijn vooral sjiek aangekleed en staan in zekere zin onderaan de ladder bij deze drie nieuwe uitvoeringen. De Ghibli en Levante hebben als GT de 330 pk sterke mild-hybride viercilinder in de neus, dus pakken de Hybrid-versies als basis. In de Quattroporte GT doet de 350 pk sterke biturbo V6 dienst. Het uitrustingspakket behelst onder meer tal van verchroomde sierstrips, speciaal voor de GT bestemde lichtmetalen wielen (18 inch bij de Ghibli en Levante, 19 inch bij de Quattroporte) en lederen bekleding in rustige kleuren.
Een stapje hoger staan de Modena-versies. Daarbij legt Maserati de nadruk al iets meer op sportiviteit. Dat blijkt onder meer uit de versies …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *