Fiat 500X Yachting: 500X met roldak

De Fiat 500X Yachting is een nieuwe variant van de 500X. Helemaal open is de 500X Yachting niet, maar hij krijgt wel een stoffen roldak.

Fiat breidt het leveringsgamma van de 500X uit met een begin dit jaar al aangekondigde ‘Cabrio-versie’. Wie op een écht open 500X in de stijl van auto’s als de Volkswagen T-Roc Cabrio en Land Rover’s Range Rover Evoque Convertible had gerekend, moeten we teleurstellen. De Fiat 500X Yachting, zoals de slechts gedeeltelijk opengeknipte 500X-versie heet, is namelijk nog minder een cabriolet dan de Fiat 500C. Bij de open versie van de 500 rolt het stoffen dakje zich terug tot bovenaan de achterklep. De 500X Yachting krijgt ‘gewoon’ een roldak dat tot net voor het eind van het dak loopt.
De Yachting …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *