90-jarige Ford-dealer neemt speciale Ford GT in ontvangst

Een 90-jarige verwacht je niet snel achter het stuur van een ontzettend lage supercar. Toch heeft de 90-jarige heer Henk Dekker de sleutels van zijn eigen Ford GT in ontvangst genomen. Daar zit uiteraard meer achter.

Meneer Dekker heeft namelijk zijn achternaam op de gevels van meerdere officiële Ford-dealers staan. De familieonderneming Dekkerautogroep bestaat net iets langer dan meneer Dekker zelf: 98 jaar. Nu doet Dekker, die nog altijd betrokken is bij het bedrijf, zichzelf een Ford GT cadeau als bekroning van zijn lange carrière als Ford-dealer.
Op de Ford GT staat het nummer 98 en dat is, in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, geen verwijzing naar hoe lang de dealergroep bestaat. Het gaat namelijk om een Ford GT Heritage Edition en dit exemplaar is aangekleed als eerbetoon aan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *