Dit lees je in AutoWeek 26

AutoWeek 26 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Deze week tref je in AutoWeek lekker veel tests, met tal van zeer interessante modellen. Om te beginnen reden we voor het eerst met de splinternieuwe Mercedes-Benz C-klasse. Misschien optisch niet de meest schokkende generatiewissel ooit, maar merk je de vernieuwing meer als je ermee op pad gaat? Ook helemaal nieuw is de Renault Arkana. Een SUV met schuin aflopende daklijn, die tal van fabrikanten graag als ‘coupé-SUV’ omschrijven. Hij deelt z’n basis met de Captur, maar is groter dan een Kadjar. Ook is de Arkana er altijd als hybride in Nederland. Een bijzonder ding dus, Stéphan Vermeulen reed ‘m en vertelt je er alles over.
Een andere misschien nog wat interessantere nieuwkomer is de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *