Vijf ruime vakantieauto’s voor minder dan 5.000 euro

De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur! Misschien heb je al een auto voor de deur staan die perfect is om met het hele gezin mee op vakantie te gaan, maar wat nou als je nog op zoek bent naar een niet al te prijzige maar goede pakezel? Uiteraard helpen we je graag een handje.

Als je met de auto op vakantie gaat, komen er vaak dezelfde eisen voorbij. De auto moet ruim en comfortabel zijn, airconditioning en een trekhaak hebben. Ook is het fijn als-ie niet al 30 wereldreizen achter de rug heeft, dus het liefst eentje met een beetje een frisse kilometerstand (). Tenslotte is een wat potentere motor waarmee de auto ook nog aardig wat kan trekken vaak geen overbodige luxe. Gooi al die eisen op een hoop en je komt stiekem nog best een breed scala aan modellen tegen. Voor een vraagprijs van onder de € 5.000 kwamen we onder meer dit interessante vijftal tegen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *