Los Angeles Auto Show opent deuren in november

Net als nagenoeg alle autobeurzen en andere grootschalige evenementen is de Los Angeles Auto Show meermaals afgelast. Dit jaar gaat de normaliter jaarlijks gehouden Amerikaanse autobeurs wél door.

Uit angst voor verdere verspreiding van het coronavirus besloot de organisatie achter de Los Angeles Auto Show in 2020 een streep te zetten door de editie van vorig jaar. De Los Angeles Auto Show zou uitgesteld worden naar het voorjaar van dit jaar, maar ook dat automobiele feestje ging niet door. Goed nieuws voor de Amerikaanse autoliefhebber: het Los Angeles Convention Center wordt dit jaar wél omgetoverd tot podium waarop met autofabrikanten hun nieuwste waren stallen.
De Los Angeles Auto Show vindt dit jaar tussen 19 en 28 november plaats, al spelen de persdagen zich al twee dagen daarvoor af. De laatste keer dat de Los Angeles Auto Show gehouden werd, was in 2019. Toen beleefden onder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *