Honda komt in 2024 met elektrische SUV

Honda komt met een elektrische SUV: de Prologue. Met techniek van General Motors. Of de elektrische Honda ook naar Europa komt, is nog niet zeker.

Honda brengt in 2024 in de Verenigde Staten een elektrische SUV op de markt die luistert naar de naam Prologue. De Prologue luidt voor het merk in ieder geval in de Verenigde Staten een nieuw tijdperk in, zo zegt Honda. De Prologue staat volgens Honda symbool voor een nieuwe strategie voor de Amerikaanse markt, het merk wil er vanaf 2040 namelijk alleen nog elektrische auto’s te verkopen.
De Prologue krijgt overigens in zijn geboortejaar direct een Acura-broertje, de luxedivisie van Honda gaat namelijk een eigen versie van de elektrische SUV bouwen. De elektrische Honda Prologue en Acura’s equivalent van die auto komen op een modulair EV-platform van General Motors te staan en zullen ook …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *