Aston Martin Valkyrie AMR Pro: dubbel de downforce

Aston Martin overgiet de Valkyrie met een wel heel pittige AMR Pro-saus. De Valkyrie AMR Pro is de niet-straatlegale overtreffende trap van de Valkyrie, een volledig op circuitgebruik gerichte versie die de hybridetechniek van het origineel zonder pardon overboord kiepert.

De Valkyrie geldt momenteel als Aston Martins absolute topmodel. Het in 2017 gepresenteerde origineel heeft een 1.014 pk sterke 6.5 V12 die gekoppeld is aan een elektromotor die het systeemvermogen op een machtige 1.176 pk brengt. Tijdens de Autosalon van Genève van 2018 blikte Aston Martin met een nagenoeg productierijp ogende concept-car al vooruit op de komst van de Valkyrie AMR Pro, een niet-straatlegale circuitversie die zich vandaag heeft losgebroken van zijn ketenen.
De Valkyrie AMR Pro is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *