Mitsubishi Europe benoemt Frank Krol tot CEO

De Europese afdeling van Mitsubishi heeft een nieuwe CEO. Frank Krol, de huidige verkoopdirecteur van Mitsubishi Europe en voormalig directeur van Mitsubishi Nederland, gaat het merk in Europa leiden. Hem wacht een behoorlijke uitdaging, want het Europese aanbod van Mitsubishi is door de jaren heen behoorlijk uitgedund.

De 46-jarige Krol, inmiddels ruim 20 jaar werkzaam bij Mitsubishi, neemt de rol vanaf 1 juli over van Eric Wepierre, die het bedrijf verlaat. Wepierre heeft uiteindelijk anderhalf jaar bij Mitsubishi doorgebracht nadat hij Opel in januari 2020 verliet. Krol ziet de toekomst voor Mitsubishi in ieder geval zonnig in. “We hebben een solide basis waarop we een sterke toekomst voor Mitsubishi in Europa kunnen bouwen”, zegt hij. Krol verwijst daarbij naar de Eclipse Cross PHEV, die eind vorig jaar werd onthuld. Daarnaast heeft Mitsubishi nog

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *