Nissan Juke Rally Tribute klaar voor ruig terrein

De Nissan Juke is normaal gesproken geen auto waarmee je het ruigere terrein moet opzoeken. Daar brengt Nissan verandering in met de Rally Tribute Concept, een Juke die meteen klaar lijkt te zijn voor een deelname aan de Dakar-rally!

Nissan grijpt met de Rally Tribute Concept terug op zijn rallyverleden. Dit jaar is het namelijk 50 jaar geleden dat het merk met de 240Z de East Africa Rally won. De Juke grijpt duidelijk terug op die specifieke 240Z met zijn uiterlijk. Net als de Datsun van weleer is de Juke rood en zijn de motorkap en de wielen zwart gespoten. Ook de stickers op de zijkant, waarbij vooral het oude Shell-logo eruit springt, zijn een duidelijke verwijzing naar de winnende 240Z. Om het rallygevoel te versterken, monteerde Nissan twee verstralers boven de grille en staat de Juke nu hoger op zijn poten, compleet met offroadbanden. Grote plastic spatbordverbreders zorgen ervoor dat de wielen een plek hebben.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *